HÖST & PÅ ÖNSKELISTAN

måndag, oktober 7, 2024 2 0

Innehåller annonslänkar

Ja nu är hösten här med besked. Rusk på ingång efter en väldigt varm och vacker september och även en väldigt fin första vecka in i oktober.

Jag känner mig ganska redo för höst, ger mig en känsla av lugn, trots att vårt hektiska aktivitetsliv är allt annat än lugnt haha. Alla dagar i veckan har vi fullt upp med barnens idrott, handboll och fotboll. Men det blir ändå lite lugnare då det blir mindre av annat, man går i ide från det mesta av sånt man gör under ljusa delen av året, iallafall vi.

Höstgarderoben är en annan sak jag känner mig redo för och på mig här har jag säsongens enligt mig finaste tröja i 100% merinoull från Emma & Malena (här). Perfekt oversized modell som jag kommer bo i denna säsong, och många framöver. Fin till tights och klackar som här, eller till jeans och sneakers.

Har det mesta jag behöver här i livet men på önskelista finns ändå ett och annat. Har sällan köpt en kalender till mig själv, utan Inez har fått från Bodyshop två år i rad, som vi delat lite på. Men i år önskar jag mig Hickap´s! Fullproppad med fullsize-produkter som jag verkligen hade velat ha, den mest prisvärda kalendern skulle jag tro. Inte gratis utan kostar 2099:-, men innehåller produkter till ett värde av 4536:-.

Vill man veta redan nu vad som finns i den finns en SPOILER här, med hela dess innehåll.

Älskar deras produkter.

Vad jag också önskar mig är en rejäl regnkappa och den här från Holland Cooper är inte bara snygg utan varm, vatten -och vindtät. De har en himla massa snygga plagg, skor och accessoarer både till dam, herr och barn.

Fluffiga stickade tröjor är jag svag för och en grå saknar jag i min garderob, den här från Wakakuu Icons står på önskelistan, har en lång svart skinnkjol jag gärna hade matchat den med.

Nej nu ska jag fixa kvällsmat till mina killar som kommer hem från sen träning snart, sen är det hopp i säng!

Natti natti

0
2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.