Rare, medium eller well done?
Ja hur man vill ha sin mat tillagad är ytterst individuell. Själv föredrar jag något mittemellan medium & rare när det kommer till en biff medan resten av familjen gärna föredrar precis medium. Fisk får heller inte gå för länge och bli för torr men lika otrevligt tycker jag det är med understekt fisk.
Hur man ska få till den där perfekta tillagningen kan ibland vara knepigt, det kräver både övning och bra utrustning för att riktigt få till det, och för bästa förutsättning har AEG tagit fram bordet ”Chefs Table” som är utplacerat på några utav nordens bästa restauranger. I Sverige finns bordet på Klas Lindbergs restaurang Portal, där gästerna vid bordet kan med hjälp av touchvredet själva finjustera temperaturen på det som tillagas.
Hur bra låter inte det! Superspännande tycker jag och skulle gärna vilja prova. Matlagning som är så roligt och socialt har nu AEG tagit till en högre nivå, hoppas Chefs Table kommer till en restaurang nära mig..
Sponsrat inlägg med reklam för AEG
2
Leave a Reply